Nostalgia Car Show'ssa on livevihkiminen lauantaina 12.5. klo 13.00!

21.04.2018

Lauantaina 12.5.2018 Nostalgia Car Show'ssa Helsingin Jäähallilla ihastellaan paitsi upeita autoja ja choppereita, kuunnellaan mielenkiintoisia haastatteluita ja livemusiikkia tai nautitaan ravintolapalveluista, tehdään myös historiaa, sillä yleisö pääsee todistamaan ja kokemaan tiettävästi ensimmäistä kertaa koskaan autonäyttelyssä Suomessa, kun pari vihitään avioliittoon näyttely-yleisön edessä, tapahtuman päälavalla. 

Tapasimme maaliskuussa 2009 kihlajaisissa, joihin Janne oli tullut kaverin mukana muuten vaan. Illan aikana jotain rupateltiin ja kyseinen kihlapari toimi amorina ja puhuivat meidät heille jatkoille. Loppuillan nukkumapaikassa oli "kivasti" yhden hengen patja käytössämme, joten pakostakin oltiin lähekkäin. Seuraavana päivänä jatkoimme eri suuntaan, mutta myöhemmin Janne etsi minut somesta ja otti yhteyttä, tuleva morsian Maija Ranta kertoo.

Me sitten ensin tapailtiin ja seurustelemaan alettiin 11.5.2009. Heinäkuussa muutettiin yhteen ja syyskuussa saatiin tietää, että meille tulee lapsi, joita saimme vielä 2 lisää, joten nyt meillä on kolme poikaa, sulhanen, Janne Kangas kertoo.

Jo aikojen alussa Janne ilmoitti, että jos Metallica joskus tulee Suomeen ja me saadaan keikalle liput, niin sitten voitaisiin kyllä mennään jo naimisiin. No minähän vuosi sitten kyttäsin koneella josko ne liput saisin ja sainhan minä. 

Metallican keikkapäivä on 11.5, joka on meidän kohtalon päivämäärä. Kun sitten näimme Nostalgia Car Show'n ilmoituksen livehääparin hausta, niin pakko oli laittaa hakemusta sisään ja ruvettava jännittämään, että mennäänköhän me vielä naimisiin Helsingin keikalla, Maija kertoo.

Kun saimme yhteydenoton, että olisimme tulleet valituksi pariksi, niin se hetki oli kyllä jännittävin hetki aikoihin ja mielessä vierähti ajatus jos toinenkin. 

Tuntui uskomattomalta ja soitin Jannelle, että nyt ne soitti meille ja meidät on valittu hääpariksi. Mutta oikeastaan, mennä naimisiin nostalgisten autojen näyttelyssä, se olisi aika meidän näköistä, joten vastasimme näyttelyn järjestäjälle, että kyllä, Me mennään NAIMISIIN! Molemmilla meillä on viehtymystä vanhoihin autoihin ja autojen parissa touhuttu aina, kun kolmen pienen pojan vanhempina meillä on sille ollut aikaa, Maija kertoo.

Pari tulee Kurikasta. Maija Ranta 30, on koulutukseltaan rakennusmaalari, autokorinkorjaaja, ajoneuvoverhoilija ja hitsari, joka harrastaa verhoiluhommia, nahankuviointia ja hänellä on vuoden - 78 uoden C-Kadetti harrasteautonaan ollut jo 12 vuotta, jonka Maija itse maalasi aikoinaan. Janne Kangas 30, on rekkakuski, jolla harrasteautot vaihtuvat tiheästi ja Janne tykkää askarrella autojen parissa tallilla.

Livehäät lauantaina kello 13.00 Helsingin Jäähallilla.

Tervetuloa häihin!