Näyttelyn ajoneuvoja valitaan kovalla tohinalla

24.02.2018


Ensimmäisen Nostalgia Car Show'n järjestelyt ovat kovassa käynnissä. Entisajan näyttelyiden henkeen toteutettava yhden päivän autonäyttely järjestetään 12.toukokuuta 2018, Helsingin Jäähallissa. Näyttelyn potentiaalista kalustoa kerätään parasta aikaa ja tästä potentiaalista kerätään mielenkiintoinen näyttelykokonaisuus. 

Näyttelyn järjestäjillä on juuri nyt meneillään vaihe, jossa esille valitaan sopivia ajoneuvoja. Osa näyttelyn sisällöstä löytyy etsimällä, mutta suurin osa näyttelyn sisällöstä kuitenkin tarjotaan esille näyttelyyn.

Onko sinulla suomalaisen harrasteautoilun alun aikakauden ajoneuvo? Tai onko Sinulla entisöintikohteena ollut tuon ajan tyyliin rakennettu ajoneuvo, valmistunut tai valmistumassa? Auto, moottoripyörä tai monkey? Myös projektit kiinnostavat meitä ja yleisöä. Tarjoa sisältöä näyttelyyn.

Näyttelyn pääluokat ovat mm: Jenkit, Eurot, Japsit. Alaluokat: Classic, Custom, Hot Rod, Muscle Car, Race, Van, Chopper.

Mikäli Sinulla tai Ystävälläsi on sisältöä, joka sopisi näyttelyyn, ota yhteyttä. Tai jos tiedät paikan, missä Suomi-historia -kalustoa olisi "jemmassa", niin vinkkaa siitä meille! Tehdään yhdessä hieno näyttely.

Vinkit, ja lisätiedustelut: ☎ +358 40 6726 445 ✉ info@nostalgiacarshow.com

Ilmoittautumiset: www.nostalgiacarshow.com

→ Facebook: www.facebook.com/NostalgiaCarShow