Nostalgia Car Show'n tähtenä entisajan kulkineet

15.02.2020

Lauantaina 6.kesäkuuta tehdään yhdessä historiaa. Suvilahteen ja Kattilahalliin kokoontuu niitä henkilöitä ja autoja, joita muistamme ihanilta kultaisilta vuosikymmeniltä, aina 1970, 1980 ja 1990-luvuilta. Ja iso annos yllätyksiä on luvassa. 


Tehdään heti kättelyssä selväksi, että kyseessä ei ole perinteinen amerikkalaisten bilikojen ja rakennettujen prätkien näyttely, jossa esillä superisti kauden uusia hyrriä. Vaan. Nostalgia Car Show koostuu entisajan kulkineista tai sen ajan tyylisuunta mukaillen entisöidyistä ajoneuvoista, . Esillä on autoja ja pyöriä, jotka ovat säilyneet ja niitä on vuosikymmeniä säilytetty peittojen alla tallien perällä. Meidän mielestä nyt on aika kaivaa ne esille ja tuoda näitä helmiä soolberin alle. Tässä tapahtumassa vanha on kaunista. Ai että!
Nostalgia Car Show'ssa on jaossa komeita brenikkoja ja luokat ovat seuraavat; Choppers, Classic, Custom, Hot Rod, Motorsport, Street Machine, Pick Up ja Vans. Auto-luokka palkintojen lisäksi palkitaan Paras konehuone, Paras maalaus, Paras sisusta, Paras somistus sekä Yleisön valinta (Peoples Choice).

Ilmoittautuminen Nostalgia Car Show'n sisätila näyttelyyn Kattilahalliin on avoinna. Sisätilaan valittavien ajoneuvojen kriteerit ovat, että ajoneuvo on todistettavasti ollut geimeissä mukana 1970 - 1990-luvulla tai ennen sitä. Vaihtoehtoisesti kyseessä voi olla uusi rakennelma, mutta vanhalla 1970 - 1990-luvun tyylillä.

Ulkoilmanäyttelyyn ja harrasteparkkiin ovat tervetulleita kaikki harrasteajoneuvoillaan. Myös kerhot voivat ryhmittäytyä autojensa kanssa omiin lohkoihin.