Suomen hienoin hääauto – kilpailu.

11.03.2018

Nostalgia Car Show'ssa 12.toukokuuta Helsingin Jäähallilla vihitään tiettävästi ensimmäistä kertaa koskaan Suomessa pari avioliittoon suuren liveyleisön edessä. Ketkä sanovat toisilleen tahdon? Miltä morsian näyttää ja millä autolla hääpari poistuu tapahtumasta. Etsimme nyt Suomen hienointa hääautoa.

Järjestämme Nostalgia Car Show'n nyt ensimmäistä kertaa, ja tapahtuman vastaanotto on ollut hyvin positiivinen. Olen jo pitkään miettinyt mahdollisuutta saada liittää rakastanut pari avioliittoon tapahtumassamme. Idea tähän tulee Västeråsista, missä Power Big Meet - tapahtumassa on jo vuosia menty naimisiin keskellä tapahtumaa. Monille suomalaisille autoharrastajille tämä on hyvin tuttua. Nyt kun tuli tämä uusi tapahtuma ajankohtaiseksi, päätin lähteä toteuttamaan tätä ajatusta. Kiinnostusta vihkimiseen on ja hakemuksia on alkanut tulemaan. Hakuaikaa on vielä jäljellä ja kaikenlaista kivaa on tulossa hääparille muutenkin. Mutta nyt meidän tulisi löytää auto, millä hääpari lähtee vihkivalan jälkeen tapahtumasta. Avaammekin nyt julkisen haun SUOMEN HIENOIN HÄÄAUTO -kilpailulle.

Kirsi Ojaniemi, yksi tapahtuman järjestäjistä.

Onko Sinulla mielestäsi hienoin hääauto Suomessa? Ilmoita autosi mukaan SUOMEN HIENOIN HÄÄAUTO -kilpailuun lähettämällä 1-2 mahdollisimman hyvää kuva autostasi. Voit lisätä viestiin hieman tarinaa autosta, mikäli sellainen on, onko auto yksityisessä käytössä vai yrityksen, onko auto toiminut hääautona ennenkin, vuosimalli, sekä liitä hakemukseen mukaan omat yhteystietosi. Etsimme kaikenlaisia autoja.

Hakuaikaa on sunnuntaille 25.3. kello 21:00 saakka, jonka jälkeen alkaa yleisöäänestys autosta. Tiedotamme äänestyksen kulusta tarkemmin sen alkaessa. Voittaja-hääautolle tehdään upea stailaus, auton omistaja saa mm. hotelliyöpymisen Helsingissä, ruokailut lauantaina tapahtumassa sekä 100€ polttoaine rahaa. Hääauto myös kuvataan yhdessä vihittävän hääparin kanssa.

Lähetä yllä olevat tiedot ja kuva autostasi info@nostalgiacarshow.com -sähköpostiin. 

Koska kuvat julkaistaan, varmista, että sinulla on käyttöoikeus kuvaan ja sen julkaisuun. Käyttöoikeus ei tarkoita, että autosi on kuvassa, vaan että kuvan ottanut valokuvaaja on antanut Sinulle oikeudet kuvan julkiseen käyttöön.

Alla olevasta linkistä pääset vihkiparin hakuun liittyvään juttuun.