TIEDOTE

23.03.2020

Kansalaiset, autoharrastajat, Nostalgia Car Show:n ystävät.


Kuten varmasti sielläkin, niin myös täällä on jatkuvasti ja aktiivisesti seurattu Covid-19 viruksen nopeasti maailmanlaajuiseksi pandemia-aalloksi levinnyttä, vakavaa keuhkokuumetta aiheuttavan viruksen tuloa ja etenemistä Suomessa. Matkan varrella valtiovalta on antanut suosituksia, kehotuksia ja lopulta määräyksiä, joilla kaikilla on ollut vaikutusta meidän arkeen, työhön, harrastuksiin, yritystoimintaan, tapahtumien järjestämiseen tai näihin osallistumisiin.

Olemme tämän poikkeuksellisen tilanteen edessä joutuneet ensimmäistä kertaa ikinä ottamaan maassamme rauhanajalla valmiuslait käyttöömme ihmisten elämän ja meitä turvaavien ammattilaisten terveyden asettuessa kaiken muun yläpuolelle. Näin sen pitää ollakin. Aika näyttää, oliko tässä viisaudessa ja näillä olemassa olevilla tiedoilla tehdyt päätökset oikeat. On kuitenkin helppo olla monesta asiasta samaa mieltä jo tehtyjen päätösten osalta ja on syytä varautua myös mahdollisiin tuleviin, entisestään meidän liikkumista rajoittaviin tekijöihin, sekä siihen, että useampi tuttava tai sukulainen sairastuu koronavirustautiin.

On selvä, että vaikka kiellot ja rajoitukset eivät tässä kohtaa ulotu kesäkuun 6:lle päivälle asti, jolloin meillä on ollut tarkoitus toteuttaa Nostalgia Car Show Suvilahteen ja Kattilahalliin, on tällä ajalla ennen sitä merkittäviä vaikutuksia siihen, millaista tapahtumaa olemme Teille alun perin lähteneet rakentamaan. Emme ole vielä päättäneet olla toteuttamatta Nostalgia Car Show'ta vaan olemme edelleen tekemässä tapahtumaa, mutta seuraamme tilannetta hyvin aktiivisesti ja tiedotamme Teitä siitä, jos tulee muutoksia. Ilmoittautuminen on edelleen avoimena osoitteessa www.nostalgiacarshow.com. Ennakkolippujen myynnin aloittamista olemme lykänneet.

Tähän mennessä on ollut suuri ilo olla tekemässä tapahtumaa kun teitä on ilmaantunut niin runsaasti, jotka olette osoittaneet kiinnostusta Nostalgia Car Show'lle. Sydämellinen kiitos Sinulle siitä. Jokainen Teistä on kasvattanut tässä tapahtuma ryhmässä yhteenkuuluvuuden tunnetta. Mennään edelleen yhdessä eteenpäin ja senkin jälkeen. Ollaan myötämielisiä kanssaihmisiä kohtaan, toimitaan yhteisvastuulla eikä jätetä ketään yksin. Yhdessä me tästä selvitään se on ihan varma.

PS: Helmikuun lippukilpailua ei ole unohdettu, arvomme voittajan kun tilanne tästä selkeytyy.

Peace of love! May the force be with you!