TIEDOTE

21.04.2020

Rakkaat autoharrastajat, Nostalgia Car Show'n ystävät. On aika tiedottaa jälleen kuulumisia. Ensinnäkin toivomme, että jokainen Teistä ja Teidän läheisenne ovat pysyneet terveinä.

6.6. Suvilahteen suunniteltu Nostalgia Car Show & Festival 2020 on päätetty olla toteuttamatta koronavirustaudin aiheuttaman tämänhetkisen tilanteen johdosta ja sen arvioidusta vaikutuksesta tulevaan kesään. 

Vastuullisena järjestäjänä jokaisen meistä terveys ja terveenä pysyminen on meille ensiarvoisen tärkeätä ja katsomme, että kesäkuun alkuun suunniteltua Nostalgia Car Show'ta ei voida sen vuoksi järjestää suunnitellusti ja turvallisin mielin. 

Pidämme edelleen avoimena, voisiko tapahtuman siirto kesäkuulta myöhäisempään ajankohtaan olla jossain määrin mahdollista, vai suuntaammeko katseet suoraan vuoteen 2021. Jatkamme hallituksen antamien suositusten ja koronatilanteen aktiivista seuraamista ja pidämme Teidät ajan tasalla, kun uutta tiedotettavaa asian tiimoilta ilmenee.

Olemme hyvin pahoillamme tilanteesta sekä kaikille, joita kesäkuuksi aiotun tapahtumaan peruuntuminen koskettaa. Elämä kuitenkin jatkuu, vaikka välillä se koettelee. Peace of love! May the force be with you! 

Terveisin Nostalgia Car Show'n järjestäjät, Kirsi ja Mikael & muu tiimi.