Nostalgia Car Show'n "Muistatko näitä autoja"? -valokuvanäyttely

04.03.2018


Nostalgia Car Show'ssa tullaan näkemään ajoneuvoja menneiltä vuosikymmeniltä. Luvassa on siis ainutlaatuinen näyttely, joka tulee jäämään historiaan. Tule osaksi tuota historiaa. Moni tuon ajan autoista on jo tuhoutunut, mutta onneksi valokuvaus oli suosittua jo silloin, joskus.

Onko Sinulla auto - tai autotapahtumavalokuvia 1970 ja 1980 -luvuilta sekä -90 alkuvuosilta? Haluaisitko saada kuvasi ja nimesi Nostalgia Car Show'n valokuvaseinälle, jossa tuon ajan harrastustoimintaa ikuistettuna ja esillä? 

Näyttelyn järjestäjä etsii nyt valokuvia tai valokuvaajia toteuttamaan yhdessä valokuvanäyttelyn Nostalgia Car Show'hun. Lähetä järjestäjälle skannattu digikuva tulostettavaksi seinäkkeelle. Mikäli kuvaasi liittyy tarina tai juttu, se voidaan julkaista kuvan yhteydessä. Lisää tarina siinä tapauksessa kuvan yhteyteen. 

Lähetä kuva tai kuvat info@nostalgiacarshow.com sähköpostiin ja laita viestin aiheeksi VALOKUVANÄYTTELY. Tai jos haluat lähettää esim. tikulla tai CD:llä tai muilla keinoin, kerro siitä meille. 

Lisää kuvan yhteyteen (mikäli tiedossa)
Kuvan ottaja
Mikä vuosi
Ketä kuvassa
Mikä auto

Huomioithan sen, että Sinulla tulee olla oikeudet kuvan käyttöön ja oikeudet luovuttaa kuva meidän käyttöön. Eli olet joko itse ottanut kuvan tai sinulla on kuvan ottajalta lupa kuvan julkaisuun. Kerro myös, saako kuvaa tarvittaessa julkaista netissä.

Muistellaan yhdessä menneitä vuosia ja aikojen saatossa nähtyjä autoja.