EARLY BIRD VIP, GUEST ja tapahtumaliput nyt myynnissä

14.03.2018

Start Your engines! Nostalgia Car Show on yhden päivän mittainen uusi autonäyttely ja tapahtuma, joka järjestetään Helsingin Jäähallissa 12.toukokuuta. Älä missaa autoharrastajien hienoa yhteistä tapahtumaa, missä  paljon nähtävää, oheisohjelmaa, live-musiikkia ja muistoja 1970 ja 1980 -vuosikymmeniltä. Olet sitten autoharrastaja, keräilijä tai vain pidät autoista ja kaikesta nostalgisesta, Nostalgia Car Show on tarkoitettu juuri Sinulle.

Huippuedulliset vain 16,50 hintaiset EARLY BIRD liput, jotka sisältävät lisäksi toimitusmaksun, ovat NYT myynnissä. Early Bird /lipunmyynti jatkuu sunnuntaihin 18.3. kello 18:00 saakka, jonka jälkeen astuu voimaan normaali ennakkolippuhinnoittelu 19,50. Liput ovelta 20€. 

Tapahtuman edulliset EARLY BIRD -VIP, Guest ja näyttelyliput ovat nyt myynnissä. Liput sisältävät sisäänpääsy lisäksi mm. laadukkaan ja runsaan bufee ruokailun, tapahtuman VIP tai Guest -kaulapassit. Lue lisää Guest ja Vip-lipuista täältä: Edullisemmat EARLY BIRD -VIP ja GUEST -liput myynnissä 12.4. saakka, jonka jälkeen hinnat kallistuvat. Lippuja saatavilla vain rajallinen määrä. Lue lisää täältä.