Yritysilmoittautuminen

06.03.2018

Nostalgia Car Show'n yrityspaikkavaraukset ovat täydessä käynnissä.

Ensimmäistä kertaa Helsingin Jäähallissa 12.5. järjestettävän Nostalgia Car Show'n ympärillä on kovaa kiinnostusta. Näyttelyn yrityspaikat ovat myynnissä ja varattavissa. 

Tule Yrityksesi kanssa Nostalgia Car Show'hun tapaamaan uusia ja jo olemassa olevia asiakkaita kasvotusten. Tapahtumassa voit saavuttaa laajan kiinnostuksen Yrityksesi tuotteita kohtaan. Voit tehdä tehdä kauppaa paikanpäällä, esitellä, maistattaa tai jakaa yrityksestäsi tai tuotteistasi kertovaa tietoa suoraan näyttelyn yleisölle sekä tapahtuman muille näytteilleasettajille. 

Voit myös järjestää tuoteuutuuksien lanseerauksen tai toimia tapahtuman yhteistyökumppanina monin eri keinoin. Ota meihin yhteyttä ja viedään yhteistyöllä asioita eteenpäin.

Näyttelypaikat ensimmäisessä Nostalgia Car Show'ssa ovat huokeat. Meillä ei ole myöskään rekisteröntimaksuja. Paikkoja on Helsingin Jäähallissa rajoitetusti, joten varmistaaksesi paikan, täytä pian alla oleva lomake tai lähetä meille tarjouspyyntö.

Hinnat tutustumishintaan 30.3.2018 saakka:
6 m2, (3 x 2 m), sisältää 2 na-passia: 190 €
12 m2, (4 x 3 m), sisältää 2 na-passia: 280 €
15 m2, (5 x 3 m), sisältää 2 na-passia: 370 €
20 m2, (5 x 4 m), sisältää 3 na-passia: 460 €
24 m2, (6 x 4 m), sisältää 4 na-passia: 550 €

Suuremmassa tilantarpeessa ota yhteys näyttelyn järjestäjään.

NA-passilla sisäänpääsy maksutta tapahtumaan.

Näytteilleasettajat voivat ostaa asiakaskutsukortteja 15,50€/kpl. Vain käytetyistä korteista laskutetaan. Minimilaskutus 5 korttia. Kutsukortteja voi ostaa edullisempaan hintaan huhtikuun loppuun saakka. Paikanpäällä normaalihinnat.

Yllä esitettyihin hintoihin lisätään +24% alv. Viivästyskorko on 11%. Eri rekisteröintimaksua. Laskun toimitus sähköpostite ilmoittautumisen yhteydessä annettuun @ osoitteeseen. Lämpimästi tervetuloa!